Kerk-Schooldienst Kerk-Schooldienst

Zondag 15 april waren de kinderen van basisschool de Schakel in Vinkeveen te gast voor de jaarlijkse Kerk-schooldienst. Het thema van dit jaar was: 'God roept jou!'. In een mooi versierde kerk hebben we geluisterd naar de roeping van Abraham. 

 
Bericht van de ZWO Bericht van de ZWO

Wat heeft de grondactie van de ZWO opgebracht? Wat gaat er met het geld gebeuren? Klik snel verder om er achter te komen.

lees meer »
 
Nieuw logo Nieuw logo

lees meer »
 
Palmpasen Palmpasen

Ook dit jaar hebben de kinderen weer mooie Palmpaasstokken gemaakt.


Via deze link kunt u de 'intocht' bekijken.

 
Paaseieren schilderen Paaseieren schilderen

Woensdagmiddag 21 maart hebben de kinderen Paaseieren beschilderd. Daarnaast hebben ze met elkaar gekeken naar een filmpje over de laatste dagen van Jezus in Jeruzalem.

Voor meer foto's verwijs ik graag naar de fotopagina.

 
Ouderenmiddag Ouderenmiddag

“In de tuin van het leven
leiden stapstenen
van dankbaarheid
naar een grotere
verbondenheid.” 


Elkaar ontmoeten, leidt tot grotere verbondenheid. Dat hebben we ondervonden op de ouderenmiddag op 4 november.
De lezing van de heer R. Kil over W.G. Van de Hulst was boeiend en leidde bij vele aanwezigen tot herkenning. Bijzonder was ook, dat de kleindochter van W.G. Van de Hulst, Rozemarijn, aanwezig was.

Na de lezing en hapjes en drankjes, werden in de lekker verwarmde kerk onder leiding van organist, Jaap Rietdijk, bekende liederen gezongen.
Toen was het tijd voor een heerlijke (buffet-)maaltijd. 
Dankbaar wordt teruggekeken op dit geslaagde samenzijn.Voor meer foto's kunt u terecht op de fotopagina.

 
Concert Elly en Rikkert Concert Elly en RikkertIedereen is van harte welkom bij het concert van Elly & Rikkert op 15 november. De kinderen van de Morgenster & de Schakel hebben een speciale persoonlijke uitnodiging gehad. Maar ook alle andere kinderen zijn natuurlijk van harte welkom. Kaarten zijn te koop (€3,-) via  www.zingenindekerk.nl/reserveren/elly-en-rikkert-concerttour-vinkeveen