Jeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Kinderen nemen binnen 'De Morgenster' een belangrijke plaats in. Voor en door jonge mensen tot 18 jaar wordt er veel gedaan binnen de kerk. Meer informatie via ds. Aarnoutse.

 
Crèche Crèche

Tijdens de ochtenddiensten is er in het Ontmoetingscentrum achter de kerk een crèche voor de allerkleinsten (0-4 jaar). U kunt uw kind met een gerust hart achterlaten bij de oppassers. Er is speelgoed aanwezig.

 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Elke zondag is er kindernevendienst voor groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs. De leiding van de kindernevendienst maakt gebruik van het materiaal van 'Kind op Zondag'. In de 40 dagentijd en tijdens Advent zal de Kindernevendienst een project organiseren speciaal voor de kinderen. 

 
Club Club

Om de week op dinsdag is er in het jeugdhonk club voor de kinderen van de basisschool. De club start om 18.45 uur en duurt tot 19.45 uur. 
 
Elke keer zijn er weer andere dingen te doen. De ene keer gaan we iets knutselen en de volgende keer doen we weer spelletjes. Zo hebben rond Pasen een Paasbingo gedaan. Maken we rond Kerst Kerstkaarten voor ouderen mensen. 

Om het seizoen te starten hebben we een startdag. Zo zijn we een keer naar het maïs doolhof geweest, hebben we een keer gezwommen in Kikkerfort, zijn we naar de speeltuin in Kortenhoef geweest en de laatste keer gingen we op de fiets meerdere plekken af om op de trampoline te springen bij Hergo, appels te poffen bij Klaas Pieter en zwemmen bij Ineke.

Dus genoeg leuke en gezellige activiteiten voel je welkom om ook gezellig langs te komen.

 

 
Jeugdkerk Jeugdkerk

Voor jongeren van het Voortgezet Onderwijs en verder is er ongeveer eens in de zes weken Jeugdkerk. Jeugdkerk is gelijktijdig met de kerkdienst. Er zijn gesprekken met elkaar over verschillende thema's rondom het Geloof.