Protestantse Gemeente 'De Morgenster' te Vinkeveen en Waverveen

Boekenverkoop op 28 en 29 juni 2024 bij De Morgenster

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni is er weer de jaarlijkse boekenmarkt bij De Morgenster. Deels buiten maar grotendeels binnen de gebouwen worden weer meer dan 2000 prachtige boeken te koop aangeboden. De boeken zijn afkomstig van meer dan 40 adressen, en niet alleen uit Vinkeveen. De boeken zijn gesorteerd op soort en van mooie kwaliteit. Er zijn veel kinderboeken, jeugdboeken, thrillers en (streek) romans. Maar ook prachtige boeken over natuur, literatuur, religie en filosofie. Non-fictie boeken ontbreken niet en er zijn dit jaar ook boeken in het genre van fantasie en science fiction. Tot slot zijn er nog o.a. stripboeken, boeken over kunst, muziek en grafic novels. Er zijn eenmalig ook Engels en Duits talige boeken aanwezig.
De verkoop bij de kerk vindt plaats op vrijdag 28 juni van 15.00 – 20.30 uur en op zaterdag 29 juni van 9.00 – 15.00 uur. De boekenmarkt is bij de kerk aan de Herenweg 253 te Vinkeveen. Er is parkeer gelegenheid in de omgeving. Met openbaar vervoer is het 500 meter lopen vanaf de bushalte ‘viaduct’ bij de N201.
 
terug
Klassiek in de Ronde Venen programma
Klassiek in de Ronde Venen programma 24-25
Kerkdiensten
Onze kerkdiensten staan ook open voor gasten. De kerkdiensten beginnen op zondagmorgen om 9.30 uur. De kerkdienst wordt opgenomen en is terug te zien. Klik op de button hieronder voor de opname.
Ook oudere kerkdiensten kunt u hier terugzien.


 
Help!
IKO activiteiten
meer
Ontmoetingscentrum
Wilt u gebruik maken van ons Ontmoetingscentrum?
lees verder.....
Privacystatement Morgenster
Privacystatement Morgenster