Protestantse Gemeente 'De Morgenster' te Vinkeveen en Waverveen

Drie dagen oliebollen verkoop bij De Morgenster

De oliebollen worden op de gewenste dag thuis afgeleverd tussen 11.00 en 14.00 uur.  Je kunt ook kiezen voor zelf afhalen bij de kerk. Ook staat er drie dagen lang een verkoopkraam op het parkeerterrein van winkelcentrum Zuiderwaard waar u zonder bestelling heerlijke oliebollen en appelbeignets kunt kopen.
Opbrengst bestemd voor vervanging van de beschoeiing
Langs de slootkant van het kerkterrein zakt de stenen beschoeiing gevaarlijk weg (zie foto). Besloten is die te vervangen. De opbrengst van de oliebollen actie wordt bestemd voor die renovatie. Eerder bracht de oliebollen actie in oktober al 1900 Euro op voor de goeden doelen organisatie Open Doors.
Meerdere soorten oliebollen     Dit jaar kunnen naast de appelbeignets, 4 soorten oliebollen worden besteld. Lekker gevulde oliebollen, geheel blanke oliebollen en oliebollen met alleen stukjes appel erin. Speciaal voor mensen met allergie, zijn er (alleen op bestelling via de website) op 30 december ook lactosevrije oliebollen te koop – goed gevuld maar zonder lactose. Voor bestellingen ga je naar oliebollenvinkeveen.nl.

 
terug
Klassiek in de Ronde Venen programma
Klassiek in de Ronde Venen programma 24-25
Kerkdiensten
Onze kerkdiensten staan ook open voor gasten. De kerkdiensten beginnen op zondagmorgen om 9.30 uur. De kerkdienst wordt opgenomen en is terug te zien. Klik op de button hieronder voor de opname.
Ook oudere kerkdiensten kunt u hier terugzien.


 
Help!
IKO activiteiten
meer
Ontmoetingscentrum
Wilt u gebruik maken van ons Ontmoetingscentrum?
lees verder.....
Privacystatement Morgenster
Privacystatement Morgenster