Protestantse Gemeente 'De Morgenster' te Vinkeveen en Waverveen

zondag 15 januari 2023

Jong Talent uit Oekraïne in Concert

Locatie: 
 De Morgenster
Tijdstip: 
 14.30
Prijs: 
 15 euro

Jong Talent uit Oekraïne in Concert!

Zondag 15 januari 2023 in de concertserie Klassiek in De Ronde Venen brengen zes jonge talentvolle musici mooie muziek in de Morgenster te Vinkeveen. Alle spelers zijn jonge talenten uit Oekraïne, die door de verschrikkelijke omstandigheden in hun land naar Nederland zijn gekomen en momenteel aan het Conservatorium van Amsterdam of de Sweelinck Academie aldaar studeren. 3 van de spelers komen uit Vinkeveen!! 
Het programma is zeer gevarieerd: barokmuziek, muziek uit de romantische periode en muziek van de Oekraïense componisten, zoals M. Skorik.
De spelers zijn: Ilya Kurovski (viool), Anastasiia Bohodysta (piano), Khrystyna Kalina (viool), Oleksandr Tymkiv (klarinet), Mykola Poplavskyi (zang) en Solomya Nedbalo(viool).
Solomya Nedbalo (14) woont samen met haar moeder en zuster ook in Vinkeveen.
Kaartverkoop a € 15,- per ticket via website https://www.klassiekinderondevenen.nl , via mail: klassiekinderondevenen@gmail.com of telefonisch via: 06 20917312.
Kinderen tot 16 gratis 
Zondag 15 januari 2023. Aanvang 14.30 uur. Locatie: De Morgenster, Herenweg 253 te Vinkeveen. Allen van harte welkom!! 
 

terug
 


Kerkdiensten
Onze kerkdiensten staan ook open voor gasten. De kerkdiensten beginnen op zondagmorgen om 10.00 uur (vanaf april om 9.30). De kerkdienst wordt opgenomen en is terug te zien. Klik op de button hieronder voor de opname.
Ook oudere kerkdiensten kunt u hier terugzien.


 
Ontmoetingscentrum
Wilt u gebruik maken van ons Ontmoetingscentrum?
lees verder.....
Privacystatement Morgenster
Privacystatement Morgenster