Protestantse Gemeente 'De Morgenster' te Vinkeveen en Waverveen

Maaltijd van de maand

Maaltijd van de maand november 2022.
De datum voor de maand november is woensdag 23 november 2022. Die middag is er de soosmiddag, dus een mooie gelegenheid om daarna bij ons aan tafel te gaan?! Wees welkom. 
Die avond gaan we het opnieuw proberen en gaan we Grieks eten. Voor hen die liever geen Grieks eten (wat de boer niet kent…) laat het ons weten, kijken we samen met u naar een alternatief voor die avond. 
De prijs van de maaltijd is € 16,50. In verband met prijsstijgingen van de voedingsproducten en ook de energiekosten ontkomen ook wij niet aan verhoging. Ook de ruimte moet verwarmd worden en brengt extra kosten met zich mee. We proberen het uiteraard zo laag mogelijk te houden, maar helaas een verhoging is noodzakelijk. Mocht dit voor iemand echt een groot probleem zijn, schroom dan niet om met ondergetekende contact op te nemen. Wij zoeken naar een oplossing! Daar komen wij best uit met elkaar. Uw privacy is volledig gewaarborgd!!! 
Vanaf nu kunt u zich opgeven:
via de telefoon van Wim Nicolaas 0651834541
via de telefoon van Ans Nicolaas 0620819915
via de mail: wimnicolaas50@gmail.com
Wij hopen weer velen van u te mogen ontmoeten. Het zijn tot nu altijd hele gezellige avonden geweest. Een mooi moment om elkaar weer eens te ontmoeten. 
Met hartelijke groet, namens het cateringteam Wim Nicolaas. 
 
terug
Klassiek in de Ronde Venen programma
Klassiek in de Ronde Venen programma 24-25
Kerkdiensten
Onze kerkdiensten staan ook open voor gasten. De kerkdiensten beginnen op zondagmorgen om 9.30 uur. De kerkdienst wordt opgenomen en is terug te zien. Klik op de button hieronder voor de opname.
Ook oudere kerkdiensten kunt u hier terugzien.


 
Help!
IKO activiteiten
meer
Ontmoetingscentrum
Wilt u gebruik maken van ons Ontmoetingscentrum?
lees verder.....
Privacystatement Morgenster
Privacystatement Morgenster