Protestantse Gemeente 'De Morgenster' te Vinkeveen en Waverveen

Muzikaal avontuur

 Muzikaal Avontuur
 zaterdag 25 november 2023
 van 14.00 – 16.00 uur

In deze ontmoeting tussen muziekliefhebbers gaan we een muzikaal avontuur aan met elkaar, waarbij de muziek vanuit vertrouwen en overgave ontstaat. Zowel de stem als eigen mee te nemen instrumenten kunnen worden aangewend. 
Improviseren is een fascinerende vorm van muziekbeoefening. Iedereen kan het, want het gaat over datgene wat in jou leeft en naar buiten gebracht wil worden. Het is een ontdekkingsreis, want je weet nooit van tevoren waar die reis naar toegaat. Improviseren is heerlijk om te doen, vanaf de allereerste noot die zich spontaan aandient. 
Er zullen tal van kleinere percussie instrumenten zijn, waarmee ook de minder geoefende liefhebber kan meespelen. Wil je liever alleen maar luisteren, dan ben je ook van harte welkom! Meedoen is tegen een kleine bijdrage voor de huur: Euro 5,00.
De middag wordt begeleidt door Jessica Erdtsieck, initiatiefneemster van de Klankcirkel en Klankreizen in de Ronde Venen. Graag wel tevoren aanmelden bij j.erdtsieck@hetnet.nl.

Lokatie
PKN ´de Morgenster´ – Herenweg 253 – Vinkeveen


 
terug
Klassiek in de Ronde Venen programma
Klassiek in de Ronde Venen programma 24-25
Kerkdiensten
Onze kerkdiensten staan ook open voor gasten. De kerkdiensten beginnen op zondagmorgen om 9.30 uur. De kerkdienst wordt opgenomen en is terug te zien. Klik op de button hieronder voor de opname.
Ook oudere kerkdiensten kunt u hier terugzien.


 
Help!
IKO activiteiten
meer
Ontmoetingscentrum
Wilt u gebruik maken van ons Ontmoetingscentrum?
lees verder.....
Privacystatement Morgenster
Privacystatement Morgenster